blank.png
Aktuálne sa snažím pripúšťať kobyly aby som mohla zas robiť veľký predaj. Lebo minule som predala všetky koníky ktoré boli vybrané. A mám na hráčov howrse jednu otázku: Nenašla by sa  dobrá duša ktorá by by mi ponúkla žrebca Shire alebo Percheron na pripustenie? Ak áno prosím do SÚKROMNÝCH SPRÁV(SS). Ďakujem. 
 

Som (celkom) normálne dievča z malého mestečka. Jazdím na koni (westernové jazdenie) áno baví ma to. Jazdila som na dvoch rančoch jeden sa rozpadol a druhý je úplne TOOOOP. Síce je teraz momentálne v rekonštrukcii ale aj tak. Dostala ma tam kamarádka ktorá mala na tom inom ranči  koníka na ktorom som jazdila(jazdievam). Je to 6 ročný valach haflingera je veľmi šikovný. A ja ho zbožňujem.
Není som zameraná na nejaké plemeno ale chcem sa zamerať na chov Andalúzských,Lipických koní a na chov mojích miláčikov (žrebčín vzácny miláčikovia) a chcem aj chov Shirskych. 


Kone predávam len bez žrebčínu:                                     Kone nečistokrvné: 500equus                                           Kone čistokrvné: 2000-4000equus                                   Kone s hviezdami dokonalosti: 5000-10000equus+dohoda Kone zo zlatým-strieborným jablkom: (Zatiaľ EE)             Kone s premetmy ČT. a bonusmy: (Zatiaľ EE)                   NEpredajné: Žrebčíny: Vzácny miláčikovia                                                            Ťažné a Lipické k.                                                                                  

Pre OWA: Prihlasujem sa z viaccerých PC a mobilov. 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a_v1828806360.pngSkratky v prezentácii: ČT.-čierny trh                                                                   SS-súkromné správy            
 


Kód byl vygenerován Kódátorem.