64bb62e834_105745453_o2.jpg
 
 

O mne

Na úvod poviem, že táto hra ma veľmi bavila a stále tak nejak baví, ale už niesom tak aktívna ako kedysi. Keďže mám iné záľuby a bez pasov sa tu už nemôžem pohnúť. Nemám však v úmysle Howrse opustiť, už som tu investovala dosť.

O mojej povahe veľa povedať nemusím, len to, že ma väčšinou bavia veci, ktoré iných nie, takže mi väčšina ľudí nerozumie. Som samotárska a nemám priateľov z mnohých dôvodov. Ak sa so mnou chcete skamarátiť, bude mi potešením, ale treba brať na vedomie moju povahu a záľuby.

Môj súčasný záujem: MIKE SHINODA
Ach, ako len ľutujem, že som sa o tohto ohromného človeka nezačala zaujímať skôr, keď som si ako malá zamilovala pár slávnych hitov jeho skupiny Linkin Park... Keby som len vtedy vedela, že piesne niesú to jediné, čo ich robí skvelými. Tak skromných a láskavých ľudí, obzvlášť celebrity som ešte nevidela.. Hoci všetci tie najlepšie vlastnosti a najväčšiu úctu pripisujú Chesterovi, u mňa v týchto veciach najviac zabodoval Mike. Ten je po stránke charakteru fakt nedocenený a očividne málo pochopený -má rovnako veľké srdce a kvality ako Chester, najväčšiu charizmu, je dokonca multi-talentovaný, no napriek tomu je aj najskromnejší a uzemnený (v určitých situáciách by som povedala, že mu chýba viac seba-úcty), extrémne láskavý, starostlivý a nekonečne tolerantný, čo je pre mňa v týchto kombináciách osobne vzácna skúsenosť. Vždy uprednostní druhých pred sebou. A to samozrejme nieje všetko, ak k tomu prirátam životné príbehy, ktoré prezentuje v piesniach a s ktorými sa stotožňuje snáď každá ľudská bytosť, vrátane mňa... A o jeho láske a úcte k fanúšikom už ani nehovorím. Pre mňa je Mike samotný omnoho viac než len umelec a celebrita... je rodina. a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png Všetky tie zanedbané roky, čo som mohla stráviť ako jeho fanúšik mi budú navždy chýbať...

Môj obľúbený seriál: My Little Pony: Friendship is Magic, Pokémon a Lilo a Stitch

Nájsť ma môžete aj na týchto stránkach: DeviantArt: /https://majkashinoda626.deviantart.com/
Twitter: https://twitter.com/Majka_Shinoda
 

Moja hra

Chovám kone každého plemena a momentálne nemám žiaden cieľ. Hrám už len pre zábavu, keď mám náladu.

Moje najobľúbenejšie plemeno je Marwari.

Z ČT najviac zbieram Zlaté rúna, Rohy hojnosti, Výzvy Titanov a Hérine Balíky.

ÁNO:
* Prijímam priateľstvá (len hráčom s karmou 10!)
* Pošlem žreb (v lotérii)
* Pošlem rastový bod (ak mám dostatok)

NIE:
* Nekúpim tvojho koníka
* Nepredám ti iného koníka, než tých, čo mám v predaji
* Nedám ti passy ani heslo
* Nepridávam sa do tímov
* Nezapájam sa do súťaží
 
 
Layout designed by code generated at howrseinfo.com