Moje aj najobľubenejšie zvieratko je vlk :                                                        Puzzle Vyjúci vlk Educa 500 ksNNLOPím kone od 50 až do 100 pasov. Urobila by som aj prezentáciu len píšte do SMS rada vám ju urobím ale chvíľu to potrvá. No a 400 zablahoželanie dostane odmenu píšte keď tak do SMS lebo ako sa poznám ja si to nevšimnem. 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png
Som aj v tímoch ×Black of the White× tím sa špecializuje na Frízske kone, pokiaľ sa chceš pridať neváhaj a napíš hráčkam ajsa12 a hráčke lili nice a ten druhý tím sa volá •My•Fantasy•World• špecializujeme sa na plemeno Francúzsky jazdecký kôň napíš mne alebo lili nice uvidíš že oni prípadne aj ja ti napíšeme čo by sme s tebou urobili.
                                                             Ponúkam:                                   kus oblaku  morfeove ruky  philotesino pohladenie  nyxin balík  prútik plodnosti  kaireho ciferníkartemidin šíp  krv medúzy  vyzreté jablko puercoespína  poseidonov balík  plutov pergamen  gryfČierna orchidea  motýľ  croesovo šťastie  bonusový balíček 
Volám sa jazdkinaElipo a na howrse som už aktívna viac ako 200 dní. Som -- násť ročné dievča, chodím jazdiť aj v reálnom svete. Kone milujem už od malička, a myslím si že ku koňom aj k iným zvieratám mám puto. Chcela by som byť zverolekárka a podľa môjho IQ si myslím že by som mohla dosiahnuť svoj cieľ. Momentálne chodím na tréningy s koňmi v reálnom svete tak si niekedy na hru nenájdem moc času, ale UPOZORNENIE : keď mi niečo napíšete do SS tak ja si to vždy nevšimnem, tak len aby ste neboli sklamaný pokiaľ to dlho potrvá, lebo ja som niekedy naozaj nevšímavá. Ďakujem lili nice, mojej kamoške za túto nádhernú prezentáciu. Veľa zábavy a chovateľských úspechov praje jazdkinaElipo.



.Chovám všetky plemená dá sa povedať ale špecializovala by som sa hlavne na Frízske kone. Moje zatiaľ najobľúbenejšie kone sú : genetika 6843.87, Rožko, Adam a ešte jeden kôň Grand ktorý je na predajoch za 156 140 pasov Predám kludne hocijakého môjho koňa, cena je od vzácnosti, tak píšte ponuky ss.
 

                        Ešte niečo pre vás:



AhOJte! [ Grafika ] Galéria grafiky pre prezentácie - moje obľúbené fórum. Je tam toľko krásnych výrobkov, že som nevedela ktroý by ma inšpiroval. Ajuškine nádherné avatary, MVKIKTx.gif Rogueine nádherné prezentácie....  YhIgqST.png Zéphyrine prenádherné diela, očajurúce výtvory Naty10, či zaujímavé prezentácie Chovateľov vo výslužbe. Ale všetko to zrazu umrelo... teda stále to tam je živé, a zdravé ale už sa tam moc neposielajú výtvory... Chýbajú mi všetky tie dobré práce... Prečo spoločne NEOŽIVÍME GRAFIKU? Však je super!  
Podporte v obnoveniu GRAFIKY! Na našu podporu si vložte do prezentácie:                LOL.jpg