blank.png
Ahoj! Som dievča 20+, žijem a študujem v Chile. Nebránim sa zmysluplnej konverzácii, takže ak máš s niečím problém a chceš poradiť, niečo sa opýtať alebo len tak nezáväzne pokecať, kľudne napíš. Vždy však ocením slušnosť a najmä správnu gramatiku ;-). Ak nevieš, o čom by sme sa mohli pobaviť, tak dám malý hint na veci čo ma bavia a fascinujú: fyzika - astrofyzika; programovanie; veda - astronómia a kozmonautika; lyžovanie - freeride; hory - turistika, skitouring a skialpinizmus; kreslenie, maľovanie, umenie... :-) V poslednej dobe najmä grafická tvorba do KP ale aj všeobecne...
Už tu síce nie som tak krátko, ale tiež tu nie som prvýkrát. Hru som hrala kedysi dávno, možno okolo roku 2013, ale prestalo ma to vtedy rýchlo baviť a účet som si zrušila. Po dlhom čase, v dobe keď študenti najradšej prokrastinujú - cez skúškové obdobie - sa tu vraciam so zámerom, že keď už prokrastinujem na internete, nech je to aspoň zábavným spôsobom. =)

V hre sa venujem viacerým chovom, ktoré aktuálne trochu stagnujú, keďže mi zas začala škola. Chovám Hannoverov a Holštajnov, Angličákov, potom mám zopár kúskov Welshov a Achaltekínov, aktívnejšie sa venujem Percheronom ale nájdu sa u mňa aj oslíky, Shire rožci a iné zmesky. Aktuálne sa snažím si postupne skompletovať trofej westerňákov ako APH, Quarter a Appaloosa a postupne si tvorím zbierku sfarbení, ale to ide pomaly :) . Všetky moje chovy sa zameriavajú na NLOP a zvyšovanie GP, ale som odporcom používania rastových bodov, páči sa mi starať sa o kone dlhodobo a radšej si RB šetrím do zásoby.

V máji 2020 som sa začala venovať kresbe do KP ale som slimák a kým niečo dokončím, dlho to trvá. Ale snáď sa jedného dňa podarí a moju tvorbu nájdem možno aj na Tvojom koníkovi :-). Aktuálne sa teším úspechu, pretože v mesiaci december 2020 sa mi do Zlatého Jablka dostalo prvé sfarbenie. Ďalším úspechom pre mňa je odomknutie fontány, čo sa mi prvýkrát podarilo vo februári 2021.