Poznáte tie trinásťročné dievčatá, ktoré sa tvária, že sú strašne "cool" (pretože v kútiku duše sa nenávidia a majú kopu psychických problémov), no aj tak idú na detskú stránku s koňmi? Ak vám vadia, môžete sa rovno otočiť. Práve ste našli ďalšie z nich. Čiže, som drsná asi ako hladká múka (a viem, že je to staré). Jediná drsná vec, čo u mňa nájdete sú moje predstavy o démonických princeznách na čiernych koňoch, čo sú silno badass ale prídu ku mne a zveria sa mi so svojim depresívnym príbehom a skončí to happy endom. (Samozrejme, svadbou a adopciou mačky a psa, keďže deti sú strašné)
  Takže, áno. Dajme tomu, že som tu aby som sa socializovala. (Až na to, že spoločnosť nepotrebujem.) Čiže, keby ste ma náhodou chceli spoznať...No, to nechcete, ale nevadí. Som definitívne strašná osoba.
  Klamem každú chvíľu. Či už len preto, že chcem byť zaujímavá, alebo hovorím zúfalé výhovorky prečo mám dorezané ruky/nohy. (Ktorým každý verí, eh.) Som hrdá Undertalerka. (Rátame k tomu každú jednu AU ktorá existuje)
Undertale is love, Undertale is life, Undertale is the only thing that's keeping me alive! (Och, a som určite dobrá v poézii.)
  Rada píšem, hoci som za život nič (kvalitné) nedokončila. Ako ste si určite všimli, rada píšem veci do zátvoriek, podobným štýlom aj myslím. Moje myšlienky sú samé o sebe už dosť zaujímavé. Hovorím zmiešaninou slovenčiny a angličtiny (lebo všetko tak znie lepšie). Som neskutočný introvert, beznádejne nevtipná a prehnane citlivá. Celkovo na mňa sedí charakteristika INFJ. Rada čítam knihy, moje obľúbené sú Spirit Animals, Vrania šestka a Cesta šamana. Pozerám anime, no teraz nie až tak často. Občas robím vo Photoshope a často to vyzerá celkom dobre.
  Rada sa sťažujem na to, aký mám strašný život a potom sa utápam v svojich predstavách, ktoré mám radšej ako realitu. Moje známky v škole sú ehm...Zlé. Taktiež vyzerám totálne otrasne a moja osobnosť je hodná zabitia.
  Môj hudobný vkus pozostáva z náhodných vecí, na ktoré natrafím a páčia sa mi. Väčšinou sú to veci, čo skoro nikto nepočúva. Slovenskej youtube scéne sa vyhýbam ako čert krížu, keďže tam fakt nie je nič podobné normálnym videám.
Toto asi bolo všetko, nie, že by to niekto čítal.