Už bolo dosť!
Prehliadala som bez slova vaše maniere, ale už naozaj nevydržím mlčať.
Patrí to ubisoftu či hockomu, kto to riadi a plánuje....
V prvom rade by ste si mali uvedomiť, že je tu fakt veľa dospelých ľudí (a dúfam, že aj rozumných), ktorí sú ochotní investovať svoje peniaze do tejto hry.
Vymysleli ste VIP účet.
Vymysleli ste "zlatý kľúč" a o polovicu menší počet piňat (chabejšie odmeny ste fakt nemohli vymyslieť- len tak mimochodom)
Vymysleli ste ďalších 20 trofejí, ktoré sa získajú najpravdepodobnejšie za pomoci pasov
Ešte stále som sa nepreniesla cez to, že ste zrušili funkčné pasy a diamanty a nahradili ich naokodobrevyzerajúcim väčším množstvom pasov.
To, že ste znásobili cenu za divokého koňa v rezervovaných predajoch už ale nespomeniete...
Ani to, že niektoré hodnotnejšie veci z ČT ste možno dali "lacnejšie" ale už ich nemožno získať v súťažiach (pre porovnanie: kedysi som v lotérii povyhrávala plno hodnotných cien, ako tak úmerných minutým Equusom či pasom, teraz? Teraz aj za 20 starých pasov -tj. 200- nedostanem nič len hnoj, výstroj a možno cenu útechy aritmedin šíp....)
Mám len ja smolu? Alebo som jediná, ktorá si to všíma, vníma a pamätá si na staré lepšie časy, kedy Howrse bolo zábavné, živé, malo zmysel.

Nie je sa čo diviť, že nám, starej osádke, ktorá zažila tie lepšie časy, sa sem už nechce chodiť. Nie je dôvod sem chodiť. Iba štukám/klikám na voláke obrázky, ktoré ste tiež nijak moc dobre "nevynovili" (páčili sa mi tie staršie) a všetky súťaže, na ktoré som natešená čakala, ste zničili.

Chiméry, divoké kone, božské kone Grálu, Rozprávkové, Norské, Mušketieri, Zverokruh a všetky ostatné... Vzali ste im čaro.
Jasné, chápem, Marketing núti ísť dopredu, vymýšľať stále niečo nové. A naozaj to nie je jednoduché. Ale všetkého veľa škodí... Zničili ste vzácnosť božských koňov.. už sú to len také "figúrky", ktoré - ak máte šťastie a vesmír howrse vám to dovolí - vám dajú aspoň nejakú cenu útechy za toľké minuté pasy, námahu, snahu.

Ale teraz k veci, prečo som toto všetko vôbec začala písať.
Keď ste zrušili pasové kone (staré kone poslané do neba za pas) a miesto toho vymysleli Yggdrasila - pardon, musím sa zasmiať ce52790629679d930ca16c39a4f619c3.png
už to som vnímala ako zradu, ale TERAZ ste vymysleli voláku Zebru a HoňkYj, čo ABSOLÚTNE NEMÁ ŽIADEN ZMYSEL ANI NIČ NEDÁVA a vy ste to dali do tej koruny (čo je podľa mňa tiež poriadna srajda, vôbec nechápem, ako by som mohla vyhrať, keď tam je tabuľka zo všetkými cenami, klinem na tlačítko a vyskočí ďalšia tabuľka s absolútnym NIČ oproti tým výhram čo sú tam uvedené.... ach 625486c67a9a05320a216cf35bf53868.png)

V skratke, ale neodpustila som si ten preslov:
Takýmto prístupom ničíte Howrse, zábavu, komunitu a zmysel, ktorý táto hra kedysi mala. Zničili ste Fórum, súťaže, každým razom dávate menej a menej zaujímavých cien, ktoré je možno vyhrať... Božské kone už nemajú (podľa mňa) takú hodnotu, za ktorú ich ponúkate (či už v prepočte minutých pasov v súťaži alebo v RP alebo - na to som aj zabudla - v "balíku" za reálne peniaze
JEDEN raz som sa nechala nachytať, jeden a stačilo... Pekné, že ponúkate koňa v balíčku, ale nepozornému hráčovi ujde maličkosť, že ste sa vynašli s FRAGMENTAMI a za pomerne dosť peňazí dostanem len voláke fragmenty? ozaj? Vám už hráblo nebo co?)
Opäť som sa rozvášnila, ale tých vecí, ktoré sa tu dajú nájsť je kopec, na veľa si nespomeniem a niektoré sa ma ani netýkajú, keďže nehrám aktívne a našťastie  si neplatím VIP ani nič podobné.

Ľudia, ak máte rozum, rovnako ako ja, nebude sa vám chcieť podporovať túto zberbu. Howrse už nie je hra, nejde o zábavu, ale o prachy, už je to biznis. Je im jedno, že niektorí odídu, pretože prídu ďalší, nevedomí si toho klamu. Alebo sú tu aj takí, ktorým je to jedno, že niekomu pchajú svoje odrobené peniaze cudzím darmožráčom do chřtánu.

*na zamyslenie- ak pracujete, chodíte do práce, máte istú hodinovú mzdu, istý počet odpracovaných hodín - nie je vám ľúto zabiť 1 až 3 hodiny v práci len preto, aby ste mali nejaký poondiaty obrázok koňa na internete?* 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

Pravdepodobne mi to asi zmažú, ale gratulujem každému jednému, kto dočítal až sem a tlieskam aj a7bb0d20f957c76aa37af76eaa5f35b4.png pred tými, ktorí si to uvedomujú alebo sa nad tým vedia zamyslieť =)

M. končí, Majte sa krásne

PS: ak zdieľate môj názor, pokojne si to skopírujte (alebo časť, ktorú chcete), Tiež by ma zaujímal Váš názor, tak mi môžete napísať SS