f69f5ca3f5bb5a47cbc45a7fce0b5cbc.gif
Už sem síce nechodím tak často ako kedysi (predsa len, už to beriem skôr ako zábavku na potlačenie nudných dní, ktorá nemusí byť práve najaktívnejšia), stále je ale možné ma tu zahliadnuť. 

Gratulácie sa pokúšam oplácať, ale často na to zabúdam, keby niečo, pokojne sa pripomeňte. Priateľstvá väčšinou prijímam. Čo sa týka správ, tak uvítam pozdrav, inak sa snažím odpisovať - ak nie, tak ma buď vaša ponuka nezaujala, alebo mi správa len niekam zapadla a nevšimla som si ju. 

Už sa nevenujem chovaniu žiadneho konkrétneho plemena a žiadne moje kone (okrem tých, ktoré sú prípadne v predaji), nepredávam. Ak mám náladu míňať, tak stále vykupujem kamene mudrcov, zlaté jablká a balíčky harmónie. Ak by ste chceli niečo meniť, môžete mi skúsiť napísať - možno predmet z čt, ktorý chcete, vlastním. Tiež vykupujem kone nad 25 rokov, ale len za equus. O iné kone zatiaľ nemám veľký záujem. 

Multiúčty nemám, ale kým budem pendlovať medzi vysokou a domovom, je možné, že sa prihlásim čas od času aj z inej IP-adresy, takže prosím NEBANOVAŤ. Plus mám aktuálne jeden notebook do školy a jeden na doma, takže tie IP adresy sa zrejeme budú miestami líšiť, ale stále som to ja. Nebanovať.  

Prajem vám všetkých príjemný deň!