Vítajte na mojom profile.

Vopred Vás chcem upozorniť že som nová majiteľka tohto účtu. Tento účet som dostala darom od jednej milej slečny ktorá končila s hrou a tento účet mi darovala. Takže prosím Vás ak mi budete písať ohľadom nejakých vašich veciach ktoré ste spolu riešili a nedoriešili, tak neriešte ich prosím so mnou ja neviem o čo ide a ani neviem kto ste a čo po mne chcete. Niektorých hráčov si zriedka pamätám čo som dávnejšie hrala howrse ale už na dobrú väčšinu som zabudla tak preto Vás prosím o strpenie so mnou. Snažím sa v tejto hre zorientovať lebo takto ako som dávnejšie hrala na howrse bola hra oveľa inšia ako je teraz. Inšia hlavne v rozložení panelov, sfarbení koní, plemien, tímov a hlavne grafiky. Budem Vám všetkým nesmierne vďačná keď mi čo i len maličko pomôžete sa zorientovať v tejto hre.

Predám rôznych  nepoužitých spoločníkov z môjho inventára. Ak by si nejakého chcela možno chcel neviem či si chlapec tak mi neváhaj napísať správu o akého by si mal alebo mala záujem a ja ti následne odpíšem či ho mám alebo nie a dohodneme sa keď tak aj na cene. 

Predám žriebätka ktoré sa narodili mojím koníkom. Chcem predávať iba čistokrvné koníky ale môžu sa nájsť aj taký koníčkovia ktorý sú kríženci rôznych plemien. Ceny sa budem snažiť dávať primerané dnešnému trhu na howrse ale ak by ste sa chceli dohodnúť na cene neváhajte mi napísať,  určte sa dohodneme.

 Kúpim dospelé vychované koníky ktoré môžem používať ďalej do chovu. 

Ak sa budeš nudiť a nebudeš si mať s kým písať tak mi kľudne napíš. Ja si rada nájdem nových kamarátov s ktorými budem lepšie spoznávať nové aktualizácie tejto hry. 

ps: ak ste to dočítali do konca, tak mi zanechajte prosím blahoželanie budem Vám za neho veľmi vďačná.

Pridám sa do 2 tímov na zber, mesačnú odmenu ako mi bolo odporúčane si prosím 40čp. V prípade záujmu mi píšte.

Ďakujem za pozornosť vaša FIREFLY a prajem Vám pekný zvyšok dňa..50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png