blank.png
AKTUALIZACIA 26.3 2022

Momentálne nehrám aktívne. Na účte som max. raz týždenne podla toho kedy mám čas a chuť. O účet sa mi starajú zdieľania. Nič nekupujem ani nepredávam, pripustenia nedávam, chovné kone nepredávam. Ponuky budú ignorované. Dakujem za pochopenie. Všetkým veľa šťastia v hre a hlavne uvedomenie si, že hra nieje všetko a realita vás nepočká :)

Morningstar - zornička - ranná hviezda - iný názov pre planétu Venuša. Pretože je Venuša k Slnku bližšie ako Zem, nájdeme ju na oblohe takmer vždy blízko pri Slnku, takže ju je možné zo Zeme vidieť iba ráno pred východom Slnka alebo večer po západe Slnka. Preto je niekedy označovaná ako „Zornička“ alebo „Večernica“, a keď sa objaví, ide o zďaleka najsilnejší bodový zdroj svetla na oblohe.

PÁR VECÍ, KTORÉ BY STE O MNE MALI VEDIET

Budem sa správať ku vám tak, ako sa vy budete správať ku mne.
Do vášho chovu sa nepridám. Mám dosť roboty aj bez ďalšieho chovu.
Do chovov nikoho nehľadám. Ludí si sama vyberiem ak budem mať záujem :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.
................................ 
Nový oznam pretekov:
Nekupujem si VIP na to, aby som nahadzovala preteky ručne. Snažím sa chovné kone pri tučnení zručností nahadzovať nad 800 zručiek. Ak nlopíte na vysokej obtiažnosti platí : ,, Silnejší vyhráva". Väčšinou nlopím na úrovni do 150 zr.. Avšak pred nahadzovaním pretekov už sa nebudem pozerať či niekto nlopí..Prečo? Pretože vy sa tiež nepozeráte či napr ja nlopím a zničíte mi veselo nlop :D Nikomu nekazím schválne, nemám to za potrebné a viem aké je to nepríjemné, ale žiaľ keď vy neberiete ohľad na mňa tak ja nemám najmenší dôvod brať ohľad na vás.  Verte mi, že ak vám budem kaziť preteky schválne poznáte to. Poznáte to tak, že nezabehnete koňa aj tri dni :) O áno viem, znie to monopolitne a mám to tam kde slnko nesvieti..