Ahoj som už dospelá, ale prosím tykajte mi. Priateľstvá prijímam a nepredávam žiadne kone okrem toho čo je v predajoch a žrebčíne Veselé Vianoce

Hru už nehrám aktívne, lebo skutočný život alebo lásku táto hra nemôže nikdy nahradiť. Viem o čom hovorím, pretože približne rok aj niečo bola pre mňa táto hra niečo ako únik z reality, v ktorej som bola veľmi osamelá, čo sa týka lásky. Aj by to tak zostalo, keby som jedného pekného dňa nestretla úžasného a výnimočného chlapa. Nikto z vás ma tu nepozná natoľko, aby vedel, že predtým, než som stretla svojho priateľa, tak som žiadneho chlapa nepovažovala za výnimočného. Keby mi ešte v ten večer nenapísal, asi by som stále bola závislá na hre s kreslenými koníkmi. Je to síce pekná hra so skvelou grafikou, ale skutočný život je ďaleko lepší a krajší. Nie je na svete nič krajšie a výnimočnejšie ako mať niekoho, s kým môžete zdieľať lásku, ktorá vás napĺňa a prúdi celým vaším telom. Berte to prosím na vedomie a žite tak, aby ste neľutovali. Ako mi raz povedala moja profesorka, na smrteľnej posteli nebudete ľutovať to, čo ste spravili, ale všetko to, čo ste nespravili, ale ste chceli a mohli. Žijeme len raz a treba využiť túto jedinečnú príležitosť. Vážte si život, pracujte s tým, čo vám bolo nadelené. 


Pre Owa: Prihlasujem sa z domu, zo školy, prípadne z práce a prostredníctvom verejných wifi. Žiadny multiúčet nemám. Prosím nebanovať.