HĽADÁM ŽREBCA - ČISTOKROVNÝ ARABSKÝ KÔŇ S KTORÝM BUDEM MÔCŤ PRIPUSTIŤ KOBYLU. MINIMÁLNY GP = 15000 A NLOP 100. Na cene (poprípade prihodím niečo z čierneho trhu ak by bol žrebec ozaj dobrý) sa veľmi rada dohodnem. PONUKA = SPRÁVY. Ďakujem.50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1582024457.png


Neustále zbieram Afroditine slzy, Croesonove hodiny a Diovky.


Zdravím:) Well, na Howrse pôsobím už zopár rokov. Nie som tu už naďalej moc aktívna a tak tento účet celkom upadá :D Nuž, chovám kone na Grand Prix - lepšie povedané, snažím sa ich chovať xD V realite sa venujem rôznym koníčkom, ako je samostatné jazdenie, kreslenie, hra na gitaru, koncerty či podobne... Taktiež som už cez rok majiteľkou ryšavej hannoverky, ktorá naplňa väčšinu môjho voľného času!:D Aby toho nebolo málo, tak som directioner a respectful larrie, najmä ťažký louis stan. No a to je asi všetko čo by som tak o sebe povedala.. 
Ak by ste niekto mali záujem pokecať, pohodka, píšte, moje dms sú vždy otvorené.
Prajem pekný zvyšok dňa, B.xx

P.S.: som schopná sa s vami dohodnúť na predaji takmer akéhokoľvek môjho koňa.

-----------

Rose

-----------

1100 blahoželanie získa Kameň Mudrcov, Morfeove Ruky alebo poprípade jedno z mojích žriebät (vše podľa vlastného výberu). Prosím o upozornenie do DMs, hrozí, že si to nevšimnem.