blank.png
Ahojte ! .)


Hlási sa vám dievča, ktoré miluje jazdenie a kone, rada trávi čas v spoločnosti zvierat .) Taktiež miluje spoločnosť ľudí, ktorí ju majú radi takú, aká je. *-* Toto dievča si veľmi rada čarbe po papieri, poprípade prechádza štetcom po plátne a maľuje jedna radosť. Na klavíri rada vyčarí nejakú melódiu, sem-tam otvorí knižku a popíja popritom nejakú kávičku. Prednedávnom objavila čaro cudzích jaykov, pohltila sa do francúzštiny a taliančiny. Najradšej by precestovala celý svet. Keby bola možnosť, už ju tu zrejme nezastihnete. .) mimochodom *-* zbožňuje čokoládu. Ak si ju chcete získať, kúpte jej čokoládu ! xD A k tomu nejakú zbierku citátov. Tie ľúbi .) Rada fotí všetko, čo sa nájde .. ehm .. takmer všetko xD Väčšinou jej stále hraje nejaká hudba .. *-* music .. always ! .) miluje šport .) čo o nej ešte ?

Ak by ste ju chceli spoznať viac, máme niečo spoločné, kľudne napíšte ! *-* bude len a len rada :) 







Patrím k skúseným hráčom, kedysi som bývala v prvej 100 hráčov. Viem ako to tu chodí a ako to tu býva. :) už sa nenechám oklamať, predsa len, nejaké skúsenosti už mám. .) ak sa mi niečo nepáči, snažím sa smutne odpísať. Ak neodpíšem, vopred sa ospravedlňujem, i ja som len človek .. :) Aspoň myslím xD







Chcem sa poďakovať za možnosť, byť v tom najlepšom tíme.

Vďaka tejto hre som tu spoznala tých najlepších ľudí. Som rada, že som tu mohla spoznať takých skvelých ľudí. .) mám pocit, že ich začína byť čoraz menej a menej. .) 

ďakujem *-* 






















Kód byl vygenerován Kódátorem.